2012-07-19

Naujoji Tingeling kolekcija. Apžvalga

http://www.sdcdn.com/cms/i/sitemessages/bkg/upload/Tingeling_P-S_586x550px.jpg 

Sveiki brangučiai, šiandien apžvelgsiu naująją "Tingeling" kolekciją kurios netgi keturi aukštai :)

Ką gi buvau nustebinta peržvelgusi šią naująją kolekciją. Visų pirma ji išsiskyrė savo sortimentu, tiesa kolekcija tiesiog dvelkia atostogomis prie jūros, džiunglėmis, Pietų Amerika.

Spalvos

Anaip nei naujoji "LE" kolekcija Tingeling gali pasigirti gražiomis spalvomis. Žinoma, vyrauja ta pati rožinė, žydra ir kitos spalvos, bet anaip nei Limited Edition šios spalvos buvo pateiktos su geresnėmis medžiagomis, kas iškart sudirba naująją "LE". Taigi spalvas ir jų grožį puikiai atspindi medžiagos- šilkas, atlasas, medvilnė. Spalvoms dedu didelį pliusą- pastelė labai madinga.

Raštai

Nuostabus raštų pasirinkimas atostogoms ir ne tik. Egzotiškų gėlių ir palmių rašto rankinės, Havajais dvelkentys sijonai ir trumpos palaidinės atrodo labai lengvai, išeiginės ir vakarėlių suknelės pastelinių spalvų džiunglių gelių, palmių raštais, gėlėtos tunikos, ryškiaspalvės ir margos suknelės kurių raštai ir spalvos dera tarpusavyje. Raštai bus madingi nešioti ne tik vasarą, aksesuarus, sijonus, palaidines galima derinti ir po vieną. Tokie raštai sukuria lengvą vaizdą.

Aksesuarai ir avalynė

Kolekcija paįvairinama auskarais, kurie teikia vieną minusą šiai kolekcijai- jie šiek tiek kičiniai, bet šį kičą atperka originalios ir gaivių spalvų delninukės, įvairiausia avalynė- nuo atvirų lengvučių basučių iki pritrenkenčių aukštakulnių. Tad ko reikėtų būtinai įsigyti iš šios Tingeling kolekcijos- tai batelių kurie pravers.

Apibendrinant norėčiau pasakyti jog ši kolekcija mane tikrai nustebino, nes peržiūrėjus ją atsiduri visose kultūrose ir šalyse- Havajai, Pietų Amerika, atogrąžos, Indija.... Vaizdas madingas, prabangus, medžiagos kolekciją apdovanojo gaivumu ir švelnumu, paprasta, nebrangu. 


Ieva

6 komentarai:

mia477 rašė...

ech, kaip pasiilgau tavo tokių ilgų straipsnių... :)) Puiku! Gal vis dėl to blogas atgims? Pradedu truputi tikėti tuo. :)

Anonimiškas rašė...

Geras straipsnis,man irgi patinka ta kolekcija :)

Qwerty rašė...

Kaip matau grįžai su SNT, šaunūs straipsniai kaip ir visados. Smagu matyti, kad kai kurie palikę Stardoll vis gi nutaria sugrįžti ir turi kuo nustebinti, sėkmės ir toliau taip :)

Anonimiškas rašė...

vel dingai. :( nuvylei mane.

Ieva rašė...

ačiū Z

GoldenGreta rašė...

O kartais Ieva naujos acc nesusikūrusi?

Stardoll