2012-07-18

Naujoji LIMITED EDITION kolekcija. Apžvalga. Pigu ir brangu?


 Gražiausia šioje  kolekcijoje buvo tik "LE" raidės

Sveiki, dar vienas straipsniukas/apžvalga apie naująją LIMITED EDITION kolekciją.

 

Prasta, pigu ir brangu

 Šiais trim žodžiais nusakyčiau naująją LE kolekciją. Užėjus į tik naujai pasirodžiusią kolekciją ir ją pamačius, kaip toje dainoje pagalvojau- "WTF?" Eeei kur tie gražūs, originalūs ir prabangūs rūbai, kuriais "Limited Edition" garsėjo ir žydėjo seniau??? Kas čia per plastikinės, maišelinės ir lateksinės suknelės? Kuriomis galėtų didžiuotis nebent parduotuvė "Fudge". Rūbai kaip "Fudge" kainos ir logotipas "LE"...


Pliusai

Ko gero pliusas šioje kolekcijoje yra toks- ši kolekcija neišgaravo per kelias valandas, suknelės po du šimtus stardollerių tebėra ir dabar, nes jų niekas neperka. Akivaizdu, stardoll'iečiai taipogi padarė išvadą jog ši kolekcija yra baisi, pigi "padielka". Pliusus šiai kolekcijai duočiau tik aksesuarams, ir tai tik keliems- apyrankėms,saulės akiniams, delninukėms. Iš kolekcijos gražiau išsiskyrė (ir tai nelabai, bet jug reikia surasti kažką gražaus :) ) Levander Puff Jacket už 145 stardoller'ius, kurį dar galima dėti ant lėlės. Hay pūkuotajai suknelei bei vyriškam megztiniui. VISKAS ką šioje kolekcijoje mačiau gražaus.
 
Minusai

Žvėriškos kainos už pigias spalvas- geltona, žydra, rožinė.... Už pigias medžiagas ir išvaizdą, rūbai kažkaip keistai blizga (kai kurie). Rūbai puošti detalėmis kurios iš ties atrodo labai labai pigia, kai ta žydra suknelė su diržu.... Koktūs raukiniai, trumpos palaidinės, timpės ir šortai kurie atrodo tikrai tarsi iš "FUDGE". Kokčiai rožinė suknelė, kuri atrodo tarsi nupiešta "Hypnotize" tikrai geras pavadinimas, hipnotizuoja baisumu ir didele kaina.... Skarmalai skarmalai skarmalai! Ei, kur dingo prabangių fasonų, medžiagų ir madingos LE kolekcijos?

Išvadą darau tokią, Limited Edition išliko tik vardas ir kaina, kolekcijos kuo toliau tuo darosi baisesnės, toks jausmas, jog stardoll'as nori kuo greičiau nusiplauti pamesdami mums štai tokia pigią, turgaus asortimento kolekciją.


Ką manot jūs?
Ieva


4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ai nesamone ta le palikus vapse yr,niek gero neber ten i kainos kooosmines krc.
aciu uz straipsni

Anonimiškas rašė...

Labs Iev, a to muoki rukouteis žemaitėška?

mia477 rašė...

Laukiu nesulaukiu dar... Nuostabus straipsnis. Patys gražiausi LE buvo iki 2010 , o vėliau visai suprastėjo...

Anonimiškas rašė...

Taip,pritariu,kad nekokie sitie LE buvo,tikrai nekokie..bet kadangi esu "uzketejus" LE kolekcioniere,nori nenori,negalejau nenusipirkt bent triju rubeliu is sios gana "idomios" LE. :)

Stardoll