2011-04-10

Nardom po parduotuves! Voile

Labas visiems,
pirmiausia atsiprašau,kad vakar neįkėliau šios rubrikos start'o, kadangi jau nespėjau,teko čiuožti nuo kompiuterio, bet štai šiandien aš tai Jums įkelsiu. Šiame straipsnyje viskas bus susiję su "VOILE",kadangi aš apie ją dabar ir rašau. Pati parduotuvė savo drabužiais nėra velniškai ypatinga, bet tarp jų galima rasti tikrai gražių. Ši parduotuvė,tiksliau joje esančios prekės daugiau tinka stardoll'iškai aukštuomenei,kadangi čia yra įvairiausių vakarinių suknelių,kurios aukštesniajame "lygyje" yra būdingos. Manau,kad pradėsiu nuo tų drabužių kurie mano manymu yra gražūs. (PABRĖŽIU- MANO MANYMU)
Šie drabužiai man patiko labiausiai,todėl juos ir priskyriau prie skyriaus gražūs. Visos čia esančios suknelės yra puošnios (manau), bet ne visos yra vakarinės. Pavyzdžiui pirmoje eilėje negalėčiau ketvirtosios suknelės priskirti prie vakarinės,kadangi jos fasonas vakarinėms suknelėms tikrai netinkamas (AŠ MANAU). Antroje eilėje pati paskutinė taip pat ketvirtoji suknelė manau, kad taip pat kažin ar priskiriama prie vakarinių suknelių. Tiesiog ji netinka. Labiau ji tiktų kokiams vakarėliui ar dar kam nors,kur nedominuoja ilgos suknelės. Tokia mano nuomonė. O dabar metas prie normalių (MANO MANYMU) suknelių/drabužių iš šios parduotuvės.
Šiame skyriuje manau visi pastebėjote,kad yra tikrai daugiau drabužių,negu skyriuje "gražūs". Asmeniškai dėl kai kurių dvejojau kur priskirti- ar prie gražių ar prie normalių, bet visgi jeigu jau dvejojau priskyriau prie normalių. Gal dėl kai kurių pripažinsiu,-prašoviau, bet. Čia priskirtuose drabužiuose manau daugiausia galima rasti kaip ir visada vakarinių suknelių, o ne kasdieninių "skarmalų". Kaip ir ankščiau- man dar keistas tas pirmoje eilėje esantis rudas švarkas (pirma manekenė), jis man visada nelabai patiko,tad skonis mano kaip ir matote dabar tikrai nepasikeitė. Sakyčiau daugiausiai dvejojau dėl antroje eilėje esančios ketvirtos suknelės. Ji man tuo pačiu ir normali ir negraži, bet vistiek teko ją priskirti prie normalių ir.. Dar prie negražių... P.S. iš normalių čia esančių priskirtų drabužių nieko originalaus ar įdomaus nepavyks sukurti, nes nematau reikalingų rūbų. Na ir galiausiai- mano manymu patys negražiausi "VOILE" parduotuvėje esantys drabužiai.
Šiame skyriuje matote,kad daugiausiai drabužių kurie MAN YRA NEGRAŽŪS. Kitų nuomonės nežinau. Taip pat prie negražių priskyriau visiems iki gyvo kaulo įgrisusią geltoną superstar suknelę.. Nemanau,kad ją kažkas iš žaidžiančių stardoll naudoja. Turi tik dėl spintos didumo.. Man asmeniškai šioje skiltyje neiškilo jokių problemų,ką prie ko priskirti. Tiesa pirmoje eilėje trečia suknelę priskyriau ir prie negražių, nes ji man buvo ir negraži ir normali,todėl nesupraskite tai kaip klaidos. Taip pat dėl kai kurių jūs galite su manimi nesutikti,- aš suprasiu. Tiesiog dėl kai kurių kaip ir sakiau dvejojau..

Tai tiek.
Monika.

36 komentarai:

Anonimiškas rašė...

jeigu tau negražu,neprikišinėk savo nuomonės kitiems.

Anonimiškas rašė...

omg. Rašiau kad MAN YRA NEGRAŽŪS ir niekam NELIEPIAU TAIP PAT GALVOT. Matosi žmonės skaityt nemoka.

Anonimiškas rašė...

o tai kur tavo sukurti deriniai? rašei, kad padarysi.

Anonimiškas rašė...

Padarysiu su normaliais, bet ne derinius o kažką originalaus,ar kelnes,ar maikutę ar dar ką bet iš tų normalių iš voile sukurti nieko neeina.

Anonimiškas rašė...

NEPATIKO. vien dėl to, kad tu vis pabrėžinėji - MANO MANYMU, MANO MANYMU, AŠ TAIP GALVOJU. Nu gerai, kad tu taip manai, bet kaip milijoną kartų sakiau - nereikia taip tarsi gintis, nes atrodo, kad tu bijai kitų.

Anonimiškas rašė...

Pirma. Pabrėžiau, nes kiti sakys kaip matei arba nematei viršuj,kad kišu savo nuomonę,liepiu galvoti taip kaip aš.
Antra. Kokie šiais laikais SNT skaitytojai. Visiškai nepasikeitė.Ankščiau buvo daug mielesni,kuriems norėjosi rašyti ir rašyti.

Anonimiškas rašė...

Sveiki. :) Nežinau, ar Ieva užsunka į šį blog'ą ir ar skaitys mano komentarą, bet tikiuosi taip. Jei ne, tai tikiuosi kur nors ršytoja perskaitys. :D
Tai va, šiandien skaičiau senus (vasaros) SNT blog'o pranešimus ir siūlau Ievai "atgaivinti" rubriką "Svaitės deriniai". Pavyzdį galit pamatyti čia - http://stardollnaujienostau.blogspot.com/2010/06/savaites-deriniai-trecioji-diena-splash.html

Man ši rubrika labai patiko ir tikiuosi Ieva ar kuri nors iš rašytojų atgaivins šią ribriką. :)

Vasarė rašė...

Manau nevertėjo priskirto antroje eilėje esančios pirmos baltos suknelės prie "negražių" drabužių. Pati ją turiu, ji dera prie visko, be to, juk tai 2011 spring Alexis Meibile (jau jaučiu, kad ne taip parašiau...) Haute Couture suknelė!

Anonimiškas rašė...

Vasare- na čia kaip kieno skoniai. P.S. kai mada nesidomiu, tai..:D

Airida rašė...

Labas. Tokios rubrikos jau be galo pabodusios, bet nesmerkiu tavęs, nes suprantu, kaip sunku sumąstyti kažką orginalaus ir tokio, kas patiktų daugumai. Galbūt pamėgink vengti tokių pranešimų, kuriuos rašo daugumą tinklaraščių, pavyzdžiui, kaip ir tavasis - apie tai, kas tau patiko Voile parduotuvėje. Siūlyčiau rašyti apie dalykus, kuriuose turi savo kritinę nuomonę. Arba straipsnius apie kasdienį gyvenimą (pvz."Kodėl man nepatinka rūkančios merginos?" arba labiau artimesnė tema "Patarimai gerai savijautai", "Linksmybės savaitgaliui", "Kaip sukiotis virtuvėje", "Kodėl šiandien man gera/liūdna"). Aš manau, kad skaityčiau tokius straipsnius, jie būtų vertingi ir šiek tiek atitolintų nuo Stardoll'o, nes SNT daug tokių pranešimų.

Anonimiškas rašė...

Airida- ačiū už pasiūlymą. :)

Anonimiškas rašė...

pievas planeta cia raso ir tiek. ka jau kalbet apie paveiksleliu suklijavima ir ju kokybe..

Erika rašė...

O dieve. Jūs anonimai čiaupkit savo snukučius. Užknisot juodai. Jei jau taip reikia, tai sakykit ką manot, bet argumentuokit kodėl būtent taip rašot. Bet jūs nervinat, žeminat VIENITELĘ rašytoją, kuri dar išlaiko SNT šiek tiek gyvą. Džiaukitės, kad turit bent ją vieną. Peikianči čia kaip matau visą laiką atsiras daug daugiau, negu gerą žodį pasakančiųjų. Man Monikos straipsnis patiko. Šaunuolė. Ir neverta kreipt dėmesio į tuos bijančius parodyti savo tikrą veidą ir bandančius tave "sudirbti", jie tik nieko verti mažvaikiai. ;]

Anonimiškas rašė...

ieva yra lope nes per j1 cia ra6o tik du zmones kitu ji nekviecia ir pati neraso, visiska lope :(

jei p[ati nesugeba rasyt, tegul atiduoda bloga kamnors... uzteks prisiiminet jai laurus uz kitas rasytojas :(

Anonimiškas rašė...

Ačiū, kad bent kas nors mane palaiko. :)

Anonimiškas rašė...

Anonime, "jei p[ati nesugeba rasyt, tegul atiduoda bloga kamnors... uzteks prisiiminet jai laurus uz kitas rasytojas :(" nejaugi Ieva bus tokia durna, kad atiduos savo ir kitų darbus kam nors?
Kodėl išvis jūs visi kritikai slepiate vardus? Jei nepatiko tai ir rėžkit, bet kad slėpti vardus... Ar jau esate tokie padlaižūnai, kad bijot nors vieno Monikos ar bent kieno nors žodžio? Turėkit savo nuomonę žmonės. Beje, nemanau, kad verta smerkti žmogaus už nuomonę. Ji tik parašė kokie drabužiai jai gražūs, kurie ne ir viskas. Taip pat pažiūrėkit kiek ji rašė ir stengėsi dėl JŪSŲ, o jūs? Nepatinka- neskaitykit. Tikrai, kad SNT skaitytojai pasidarė irzlūs.

Dėl šios rubrikos manau, įdomu. Ten kur gražūs tai man patinka tik 4 :D o kur negražūs patinka tik 1. Nors tokių rubrikų yra daug, bet man pvz įdomu sužinoti kiekvieno nuomonę.

Anonimiškas rašė...

Tokia mano nuomonė,ir aš tikrai neužčiaupsiu snukučio.
Planeta,matosi,kad visiškai nenusimanai madoje,ir rašai čia gal tik kokiems atsilikėliams.Dior ir kitų madų firmų sukneles numeti prie negražių,visiškai neturi skonio.

Anonimiškas rašė...

Anonime- gal tu NEMOKI SKAITYTI? AŠ MADA NE-SI-DO-MIU , antra aš renku ne pagal tai,kas madinga ar ne, o tai kas man gražu. Tai gali būti ir chanel drabužiai, bet jeigu man NEGRAŽU firmos ženklas nieko NEKEIČIA.

Kamile rašė...

Anonimai - Nu nužudei su savo tuom BIJAI... O kodėl pats/pati bijai parašyti savo nick? Ant stardoll?
MONIKA YRA LABAI gera rašytoja , man jos straipsniai patinka . Ir nesikiškit čia dėl jos skonio. Patinka , nepatinka . VISKAS ČIA OK :)

Terėė rašė...

Kaip pastebėjau Monika viena SNT rašo. Už tai ir sveikinu : D

Anonimiškas rašė...

Nu, o tai kitos kaip?

Anonimiškas rašė...

cia planeta raso daug bet visi tie straipsniai yra nesamones - visai nenusimano apie normalaus straipsnio rasyma.
o kas juokingiausia kad snt ilgai vaidines pati populiariausiai bloga, kaip pavyzdi kitiems kurio autore ieva ji laike geriausiu ir t.t., jau visiskai baigia issisemt ;DD nebera originaliu straipnsiu, tiesiog parasoma kad nauji daiktai ir sava nuomone, BORING

Anonimiškas rašė...

NU jau tikrai seniau snt buvo zymiai idomesnis ir geresnis, buvo daug geru rasytoju, ypac isimine smiliuxxx kurios straipsniai buvo FANTASTIŠKI.
o dabar - uzburtas ratas - tai snt uzsidaro nes tai komentatoriai cia blogi, tai puke pati dingsta is sd, o paskui - GRANDIOZNINIS ATIDARYMAS, jau juoka kelia..

Anonimiškas rašė...

Aplamai džiaukitės kad tokiems gyvūliams kažkas rašo. Aš tai dėčiau ant jūsų, per daug elitiniai skaitytojai pasidarėt.

Fashionista Silvija ~* rašė...

Pritariu paskutiniam anonimui. Na jau kiek galima , Monika viena išlaiko SNT , nors galėtų viską dėti. Jūs matėt kitų blog'ų skaitytojus? Jie jums didelis PAVIZDYS . Jau tokie pasikėlę visi skaitytojai , nei vieno gero žodžio , vien tik blogą matot. OMG.

Anonimiškas rašė...

nematė,nes jie apakinti snt virtualios erdvės kurioje bando įsijausti į įsilavinusių žmonių vaidmenis.

Kamile rašė...

Čia rašo Anonimai nolaiferiai . Išeikit į kiemą , prasivėdinkit nosį , pasivažinėkit dviračiais, o ne čia sedėkit . Gal tada bus ramiau? Ar jau tikrai ant tiek ELITINIAI pasidarėt krūtekai? Už kompo jaučiu kažkokie 8-9 m. vaikai sėdi.. Pf...

Rainbow rašė...

O kodėl viena ir ta pati suknelė yra ir rūbrikoje normalūs ir negražūs?

Anonimiškas rašė...

Mieliji, Anonimai -
Manau esat išlepintų vaikučių karta, kurie neturi gyvenimo, vaidina tėvelių nulaižytus angeliukus kurie nieko nebijo, bet esat tik dar viena banga bailių kurie bijo parodyti savo veidą. Patarčiau rašytojoms atsižvelgti tik į gerus anonimų komentarus, nes pagal mane, smerkiančiųjų nuomonė yra nieko verta. + mielieji, jūs patys nežinot ko noryte. Tai pirma noryt kad ji pateiktu SAVO nuomonę, tai paskui ją teisiat už JOS nuomonę. Geriau plaukit iš čia į savo pasakų namelius, ir sedėkit tarp savo keturių rožinių sienų : )

Vasarė rašė...

Pritariu Anonimiškas kuris rašė: "o dabar - uzburtas ratas - tai snt uzsidaro nes tai komentatoriai cia blogi, tai puke pati dingsta is sd, o paskui - GRANDIOZNINIS ATIDARYMAS, jau juoka kelia.."
Tai jau tikrai užburtas ratas... Anksčiau pasišaipydavau, pasijuokdavau iš viso šito Ievos neatsakomybės jausmo. Dabar jau net nebejuokinga.
O jūs, blet, džiaukitės, kad Monika rašo, nes jei nerašytų, Ieva vėl uždarytų savo blog'ą ir vėl skųstumėtės, kad uždarė. Ir vėl blogai būtų.
Tai apsispreskit pagaliau, kas jums geriau - ar kad pagal jus rašo blogai, ar kad išvis nerašo ir blogas uždarytas, a?

Anonimiškas rašė...

Žymiai geriau,kai niekas nerašo ir blogas uždarytas.Vos tik atsidarė vėl nesantaika ir skandalai pasklido tarp stardolliečių.PATI TA PŪKĖ SU VISAIS KONFLIKTUOJA IR DAR PER JĄ KITI SUSIKIRŠINA.

Anonimiškas rašė...

planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonimiškas rašė...

planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa

Anonimiškas rašė...

planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa
planethype yra sukaaaaaaaaaaa

Zujkis♥ rašė...

Anonime, oho, kaip tu gražiai rašai... ką dar papasakosi? Laido riteriai atsirado...

Viiktorija :* rašė...

Vau.Tai ką dar apie ją žinai? :)

Stardoll