2011-04-07

Nauji Epyphany ir išpardavimas parduotuvėje "VOILE"

Labas visiems,
kaip nuotaikos? Kaip diena mokykloje? Man asmeniškai visai nebloga..O dėl nuotaikos- visai nebloga,gal net kiek linksma. Manau,kad iš karto eisiu prie temos,tiksliau pirmosios temos iš dviejų. Nežinau ar visi matėte ar ne, bet vakar kėliau spoiler'ius kuriuose matyti nauji papuošalai. Ir ką gi šiandien, į "Epiphany" parduotuvę atkeliavo tie patys papuošalai kuriuos vakar trumpai aprašinėjau jums. Kainos gan nemažos,aišku kaip ir visada galite įsigyti papuošalų ir už 10sd, bet vistiek manau tai gan didelė suma už paprastą papuošalą.Na, o kadangi,kad straipsnis/pranešimas nebūtų toks trumpas trumpai aprašysiu naujus papuošalus ir aišku- prieisiu prie antrosios gan geros naujienos(bet kai kuriems ji gali būti ir ne pati geriausia,o vidutiniškai).
Šiame aukšte manau,kad yra tikrai gražių papuošalų,kuriuos tikrai būtų galima įsigyti (aišku pagal kiekvieno skonį ir turimą pinigų kiekį, bei norus). Pats papuošalų "pateikimas" manau padarytas tikrai gražus, nes mėlyna spalva bent jau mano akimis gražiai žiūrisi prie rudos spalvos (bent jau šį kartą). Pirmame aukšte galiu pasakyti tik tiek,kad geresni papuošalai negu antrame,kadangi ten- pamatysite kas jei dar nematėte. Nemanau,kad pirmojo aukšto prekės nesusilauks pirkėjų,-kaip tik atvirkščiai. O ką manote apie pirmą aukštą jūs? Metas prie antrojo aukšto!
Antrame aukšte kaip ir sakiau, bent jau man tikrai nieko gero nėra. Paprastos karūnos su keliomis grandinėlėmis. Manau,kad šis aukštas didelio pasisekimo šiai parduotuvei tikrai neatneš,kadangi retas kuris spėju bent jau,kad ras čia būtent sau kažką tinkančio,o jei nusipirk dėl vaizdo- sunku bus kažkur priderinti ar tiesiog uždėti tai ant lėlės (kalbant apie karūnas), o apie grandinėles,- nieko prieš neturiu,jos manau šiame aukšte geriausios. Daugiau čia nieko nekomentuosiu,nes nieko gero ir nėra. Metas prie antros naujienos!
Spėju,kad galbūt ne visi matėte,jog "VOILE" parduotuvėje visoms prekėms -25% nuolaidos!
Gal ir gerai,kad stardoll'as pagaliau šioje parduotuvėje padarė išpardavimą visiems drabužiams, bet minusas tas,kad tai labai maža dalis kuri atskaičiuojama nuo sumos. Kad ir drabužis kainavo 8sd, tai dabar 6.. Na nusiima vos po kelis sd, bet aišku jeigu daiktas kainavo 3sd, tai kainuos 2.. Tiesa, man labiausia užsikabino ta tapus SS nemokama geltona suknelė. Manau gerą akciją ir šiai padarė- tik kaina nepasikeitė :DD O pats išpardavimas naudingas kai kuriems atsinaujinti spintas arba šiaip susikurti vienadienę aprangą. Iš išpardavimo nemanau,kad kažką įsigysiu, nes nelabai man ten iš "VOILE" reikia.. Tie drabužiai tokie lyg "proginiai". Na, o štai kaip viskas dabar "voile" parduotuvėje atrodo-






Tad štai tokios geros/blogos naujienos.. 
Ką jūs ruošiatės pirkti iš papuošalų,o ką iš "VOILE"?
Monika/Planethype. :)

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Na, Monika, vėl tu "trini lazankas" apie vieną kokį dalyką, pvz. apie "Epiphay" kainas. Tiesiog tu nemoki parašyt aiškiai. Gal tiesiog, kad straipsnis ilgesnis būtų, apie nereikšmingą dalyką prirašai 3 eilutes kažko, ko kartais net neina suprasti.

Anonimiškas rašė...

Priimsiu tai kaip kritiką, tik truputį pikta,kad visi įžvelgia kažką blogo, o gerą visada pamiršta..

Anonimiškas rašė...

Vėl Monikos pasakaitės prasidėjo. Štai kodėl aš nemėgstu nei jos blogo, nei jos kaip rašytojos. Amžinai zirzia, kad negauna pagyrimų už straipsnius nors jie tikrai pagyrimų neverti.

Simona rašė...

gosh, anonimai, raminkitės, visi moka būt kieti už laido ir dar anonimai:))
o man patiko, šaunu, nes žinau,kad tokiai menkai naujienai nebūčiau tiek ir taip prirašius pati.

Rūga.* rašė...

puiku, kad taip išsamiai išreiški savo nuomonę, bet tam, kad straipsnis būtų TIKRAI super duper puikus, kitąkart parašyk ir tai, ką apie tai galvoja kiti žmonės!juk tobulybei ribų nėra... spaudžiu 'puiku'

Anonimiškas rašė...

Simona- Ačiū :)
Rugile- Būtinai! Dėkui už patarimą.

Btw, anonimai visada kieti anonimų kaukėse. :D

Fashionista Silvija ~* rašė...

Anonimiškas - Mhm , įdomu , ar atsiradus tokiai menkai naujienai sugebėtum tokį straipsnį parašyti , nemanau. Tad pagaliau užsikišk , nes visiems čia iki gyvo kaulo užknisai.
Blemb , tie anonimai , psichai kažkokie , kada važiuosit pas psichologą?

Ugnė rašė...

Aš nesuprantu ką čia šita Gaidė veikia.Jau tokią durnelę priėmėt.Tavo straipsniai visi vienodi,ir tai šūdo malimas.Esi valkata paskutinė.

Anonimiškas rašė...

Ugne- tu ne kitokia :O

Anonimiškas rašė...

Blet jūs anonimai jau užpisot. Varot ant normalaus žmogaus, nors turėtumėt jam dėkoti,kad jis jus pakenčia ir nepasiunčia nx. Aš jos vietoj visus iš eilės siųsčiau nx nes tikrai užpistų tokie pasikėlę skaitytojai,kuriems reikia,kad blog'ą rašytų Callie.stardoll ir panašiai. Ateikit į protus jei tokius turit, kad patys ne ką geresni esat. Vpš lopai kažkokie. Pasigydykit.

Agne rašė...

Kartais anonimai buna malonus bet kartais atrodo kad juos kažkas su plytą nudaužė ir iš krano pradeda nesamonęs sakyt :)

Anonimiškas rašė...

Kažkaip keistai čia viskas, bet tiek to.

Stardoll