2012-07-14

Išvados apie jus anonimai

Ką gi galiu pasakyti apie tuos skaitytojus kurie sugeba slėptis po anonimais.... Jūs esate tiesiog paprasčiausi bukapročiai, kurie sugeba savo piktus, užgaulius žodžius ir visa kita slėpti tik po anonimo kauke :)) Kaip žema taip elgtis,ar ne mieli anonimai? Man tik įdomu, ar jūs patys ką nors sugebate, apart kito kritikavimo? Manau, kad ne. Tiesa pasakius, aš ir nesistebiu, stardoll'o lietuviai visada tokie buvo- jiems viskas visada blogai,tad užgaulūs komentarai manęs visiškai nejaudina. Ir ei anonimai, turiu jums blogų naujienų :)
Jei manote, jog savo suknistais komentarais mane kaip nors paveiksite- smarkiai klystate. Kaip tik, jūs tik verčiate mane jums parodyti didelę špygą. Lenkiu žemai galvą tiems, kurie savo kritišką nuomonę sugeba pasakyti per "google" paskyrą (čia jau pažanga). 
Tačiau visiems tiems "šiukšliukams" derėtų žinotų, kad kol čia bus skaitytojas, nors vienas, kuris gerbs ir vertins mano darbą- šis blogas dirbs. O dabar tokių yra ne vienas, ir aš džiaugiuosi. Tad būkite neramūs anonimai- šis blogas dar dirbs, ir dirbs dar ir dėl to,kad jus panervint :))

Tad mieli anonimai- eikit jūs nachui:)


O tie kurie skaitote ir laukiate naujo SNT sezono, ačiū jums už palaikymą, idėjas.

Bučkis jums ;*

Ieva


P.S. Jei galvojate, kad anonimiškus komentarus išjungsiu, tai smarkiai klystate, lai būna jie, lai rodosi žmonės savo lygį. Tad, kaip sakė Linas Kunigėlis- užsikruškit (anonimai).

27 komentarai:

Indraza rašė...

Riebei cia

Anonimiškas rašė...

Ieva, eik tu nachui.... :D . Tavo blogo laikai baigesi! Chi... atrankoj niekas nedalyvauja, o ką jau kalbėt apie stiprias atrankas :DD. Jeigu nori savo blogui populiarumo, tai būk aktyvesne. Beje ačiū kitam anonimui už adresą bff4stardoll.blogspot.com . Nuo šiol ten lankausi kasdien ir labai giriu tą blogą už darba :p. O tavo tavo blogui sakau atia, Ieva. Ir žinai ką? Eik tu naxui! :DD Žinai aš pasakyčiau kas aš, bet nenoriu pyktis... Privalėjau pasakyt savo nuomonę , nes jau nervai nelaiko...

vika rašė...

Nepritariu tau Ieva, yra labai daug šaunių, draugiškų ir malonių lietuvių, vien dėl to, kad tau nepatinka keletas, nereikia apie kitus galvoti, kad jie tokie pat.

Ieva rašė...

O taip su manim geriau su manim nesipykt :)

Neda rašė...

kad niekas neskaito to tavo blogo tai nekaltink kitu kurie tau apsako savo nuomone teisiai sviesiai ir kadangi bijo tavo kersto tai ir slepiasi po anonimo kauke...

Anonimiškas rašė...

dirbam dirbam, ane Ieva?

mia477 rašė...

nemanau, kad dar tau pavyks prikelti savo blogą. Tavo blogo laikai baigesi :D Jeigu jau pradėjai gaivinti blogą tai reikia jau dabar aktyviai rašyt :D. Nieks nebeskaito to tavo blogo...

Kvietine rašė...

taip iseina skaito jeigu raso :/

mia477 rašė...

nebeskaito :D. Gal skaito keli zmogeliai dar...

Jurga rašė...

Kada prasidės straipsniai? Man šis blogas patinka, dėl gerų straipsnių, išties yra ko skaityt. Užsukus į kitus blogus vos keli geri straipsniai, negi kam įdomu skaityt kažkokias stardoll naujienas, pvz. kas atsirado starplazoje gi akis turim ir matom, gaištat laiką su tokiais beverčiais postais. Geriau gerą straipsnš parašytumėt. O man Ieva nieko blogo nepadarė, išvis gerbiu ją už tokį užsispyrimą.

vika rašė...

Jurga nevisi blogai apsiriboja tik tokiais pranešimais.

Justina rašė...

Ieva - tu daraisi apgailėtina.
Ir žinai, pati eik nachui! :))

Anonimiškas rašė...

EIK TU NACHUI IEVA, KAD JAU IR MUS SIUNTI :D. BENT JAU AS RASYDAMA ANONIMISKAI NIEKO NEPADARIAU BLOGO, TIESIOG GOOGLE PASKYRA TINGIU ISIJUNGT...

Anonimiškas rašė...

Stumikai esat, patys nieko nesugebat vapse.

Aušrinė rašė...

Jurga, kaip suprast ,,negi kam įdomu skaityt kažkokias stardoll naujiena''? Argi žmonės ir kuria stardoll blog'us ne naujienų pranešimui? Aišku, galima ir kokių rubrikų sukurt, bet juk pagrindiniai pranešimai ir turi būt apie tai. Kad ir ,,Stardoll naujienos tau'', iš pavadinimo galima spręsti, kad čia bus rašoma apie naujienas, o jų aš net nematau čia.

Jurga rašė...

Todėl kas SNT patobulėjo ir nėra matyt naujienų stardoll. O kiti blogai stovi vietoi! Išvis starplazos naujienas rašo, apgailėtina.

Jurga rašė...

kad*

Anonimiškas rašė...

Durna tu ausrine. ble paraso pranesima su fotke ir vienu sakiniu " ka manot apie tai, pirksit?" ir vsio, o va ieva normaliai raso. paziurejau senesnius pranesimus tai ten ne vieto tokio duchisko straipsnio visi straipsniai pilni ir ne tusti kaip blee pas tave ten ausrine. Matai nori cia skaitytoju pritraukt loterijom cha... durnas tavo blogas. Imkites ko nors! rasykit normalius pilnus straipsnius, o ne fotke ir"ka manot apie tai?" pffff. niekam tokie tustuciai straipsniai.neidomus galu gale patys matom kas tam stardolle durnas blogas o va cia super blogas. Tik kad ieva susiimk. parasyk koki straipsni ir nedykinek be reikalo!
p.s. nepyk kad as anonimine. :D nenoriu su niekuom as pyktis dabar.

Anonimiškas rašė...

Pritariu tau anonime!

Anonimiškas rašė...

Pritariu ir aš anonime. Aušrine, tu iš ties apgailėtina. Niekam neįdomus tuštučiai straipsniai, o va Ieva normalius pilnus parašo. Matos, Aušrine, kad truksta protelio tau. Taip, šis ir tavo blogas apie stardoll naujienas, bet juk argi kam įdomu ta nuotrauka ir vienas sakinys po juo. Jūsų bloge tokių pranešimų pilna! Tik rimtai, Ieva, susiimk ir parašyk kokį įdomesnį straipsnelį :)). Na ka, Ieva, ne visi anonimai taip prieš tave nusiteike! Aš po anonimo kauke, nes nenoriu rietis su ta kvaila Aušrine. :)) Sekmes tau, Ieva ir netinginiauk!!! :/

Anonimiškas rašė...

pritariu ir as del ausrines. nusisneka ji :D. Man jau daros juokinga :DDD. Ten isvis kvailas blogas kur nuotraukyte su vienu sakiniu tesugeba idet. nu aisku ideda kelis ilgesnius straipsnelius, bet jie isvis net neina ju pavadint pilnais nes beveik visa straipsni sudaro fotkes o rasliavos beveik nk :D. as pries ausrines bloga. cia sitam bloge jei archyvus paziuret tai viskas pilnai pakomentuojama ir.t.t. nu zodziu. pritariu tau anonime viska ka rasei ~:D

Ieva rašė...

ačiū už nuomones :)

Aušrinė rašė...

Atsiprašau, bet kas jūs tokie, kad nustatytumėt man diagnozę ,,durna''? Gydytojai?! Man būtų labai įdomu sužinoti, kas šitie gydytojai ir keista, kad slepiasi po anonimo kaukėmis. Jei tokie protingi, patys sukurkit blog'us ir rašykit ilgiausius straipsnius, kurie patiks visiems. Mūsų blog'as bent jau į dieną parašo daug pranešimų ir skaitytojams jų nereikia laukti ištisas dienas. Nepatinka, neskaitykit ir būkit malonus, nevadinkit visai nepažįstumų žmonių durnais, nes iš šono galima pagalvoti, kad patys tokie ir esat. Linkiu jums suaugti!

Anonimiškas rašė...

shame on you, prisikuriat acc ir stumiat vieni ant kitu. amn abu blogai geri, abu skaitau ir abu seku

Anonimiškas rašė...

ir isvis, tie tris komentarai kur varo ant ausrines tj vapse vieno zmogaus atrodo :DDD man ir ieva ir ausrine geros rasytojos, ievos bloga anskcaiu labiaus skaiciau, tikrai super blogas buvo, tikt iek kad dbr mazai raso :)

vika rašė...

Žmonės, atsipeikėkit! Mes nesistengiame nukonkuruoti snt, šis blogas turi ilgą ir įdomią praeitį, pati buvau ištikima skaitytoja ir nenoriu vogti snt skaitytoju, todėl nereikia perdėti :) SNT buvo ir BUS geriausias blogas, o aš toliau rašiau ir rašysiu plazos naujienas, todėl nusiraminkite ir atsikvėpkite, anonimų komentarai nieko nepakeis :)

Karolina rašė...

Bet čia akivaizdžiai matosi, kad tie keli komentarai kur stumia ant Aušrinės to pačio žmogaus. Ir išvis jos Jūs net nepažįstat. Aš ją pažįstu nuo vaikystės ir galiu pasakyt, kad ji puikus žmogus, ir jokia daunė kaip jūs mielieji anonimai sakot... Ir šaip akivaizdžiai matosi,kad kažkas pavydi. P.S. Tikrai netikiu, jog šis blogas prisikels.

Stardoll