2012-06-30

Informacija skaitytojams



Sveiki,

Šiandien supažindinsiu skaitytojus su tam tikra SNT vasaros darbo informacija.

"Stardoll naujienos tau " 2012 vasaros darbas:

  1. Stardoll naujienos tau 2012 vasarą aktyviai dirbti NETURI. Per šį laikotarpį yra balansuojamas blogo darbas, kuriamos temos, kuriamas blogo dizainas.
  2. Stardoll naujienos tau 2012 vasarą rengs tik konkursėlius, parašys vieną kitą pranešimą, straipsnį blogo administratorė ir blogo administratoriaus pavaduotojas (apie pavaduotoją bus praneštą artimiausiu laiku). Mūsų tikslas per vasarą- kad kuo daugiau žmonių sužinotų, jog SNT vėl veikia. Tad rengiami konkursai, bendraujama su skaitytojais.
  3. Stardoll naujienos tau vasarą pradės rinkti blogo rašytojų komandą. Greitai imsime skelbti atrankas, tad per šią vasarą mums svarbu surinkti profesionalią komandą ir imti dirbti profesionaliai nuo rudens.
  4. Galbūt per šią vasarą, kol blogo administracija rinks darbuotojus mes priimsime etatinius (trumpalaikius rašytojus) kurie dirbs iki rudens arba rugpjūčio.

"Stardoll naujienos tau" ieško

Ieškome rašytojų kurie anksčiau čia dirbo. 

"Stardoll naujienos tau" kita informacija

Kaip minėjau SNT aktyviai ims dirbti tik nuo rudens,bet nereiškia jog per šį laiką blogas bus tuščias. Jokiu būdu ne, rengsime konkursus, mums padės gal etatiniai rašytojai.


Savo siūlymus ir nuomonę dėl rašytojų atrankų galite reiškti komentaruose.


Administratorė.

8 komentarai:

Vesta rašė...

Gal ir neblogai, bet tikrai turėtum priimti bent 4 etatinius rašytojus. Gaila ,kad ieškai tik žmonių kurie čia jau rašė. O ką manai apie naujus "talentus" ?

Taip pat norėjau pasiteirauti dėl konkurso "Papasakok". Kada bus skelbiami nugalėtojai?

Ieva rašė...

Nauji talentai bus kas be ko renkami

Ieva rašė...

:)

Anonimiškas rašė...

pfff.... Tu manai iš seniau rašiusiu kas nors čia norės rašyti? Puse jų nenorės, o kiti apleide stardoll'ą. Kodėl nenori priimti naujų rašytojų?. Ir kodėl tas tavo blogas tiek ilgai ruošis " profesonaliam"(tokio net nebus) darbui? Tai jei jau sugalvojai atgaivinti blogą viska jau reikėjo buti susiruošus. Būtų belike surasti rašytojų.... Durnas blogas. Man visad geriausias blogas buvo underneathstardoll.net . Ten jau pats geriausias blogas apie stardoll... ir man jo niekad nepakeis durnas stardollnaujienostau.blogspot.com .

Anonimiškas rašė...

Visdel to renkami. Bet straipsnyje rasoma kad ieskai senu rasytoju. ...

Ieva rašė...

Nu jei tau "anonimiškas" as nepatinka gali čia nesilankyti ir nereiškti savo anonimiškos nuomonės, nes pagal viską sprendžiant sugebi slėptis tik po anonimu kauke

Ieva rašė...

Taip nauji rašytojai BUS renkami, senų reikėtų tik ETATINIAM darbui

Anonimiškas rašė...

o as pritariu del darbo tokio vasara,taip ir reikia-susirask ir susideliok viska. Seni rasytojai puikiai pamokytu naujokus manau,tai nepurkstaukit cia. geriau dzeukites kad lietuviai vel normalias nauienas tures.

Stardoll