2011-04-22

Tai visiems geros kloties


Paskaitau komentarus ir esu laiminga, nes padariau ilgai delstą sprendimą- viską mečiau.
Taigi, turėčiau Jums duoti paskutinę savo ataskaitą kas ir kodėl.
Ši "ataiskaita" bus ilgoka, tad pasiruoškite skaitymui.

Kodėl viskas taip krito?

Blog'o uždarymai, atidarymai ir pažadai. Taip, daugeliui pasirodžiau kaip tokia neapsisprendusi asmenybė, kokia iš ties nesu gyvenime. Kūryba jau toks dalykas- vieną dieną yra įkvėpimas ir viltis kažką daryti, kitą dieną žiū to nebėra. Taigi, jei jūs rašote blog'us ir nesate patyrę šio jausmo- vadinas tokie ir esat "kūrėjai".
Žinoma, iškart iškyla jums klausimas- "Ogi anksčiau viskas buvo kitaip". Taip. Buvo kitaip. Tiesiog reikia nepamiršti, jog stardoll'ą ėmiau žaisti vos 11 metų. Tada buvau vaikas. Atidariau blog'ą tebebuvau Vaikas kuris virto asmenybe. Gal pirmais blog'o metais, kai buvau dar tik septintokė viskas klostėsi ir gerai nes dar buvo kitoks požiūris į gyvenimą ir žmones. Rūpėjo tik paprasti rūpestukai kaip nesusipykti su draugėmis.
Galbūt iš to ėjo viskas tas blog'o ir kūrybos gerumas... Galų gale sulaukus 15 ir po tokios gana nelaimingos 2010 metų pačios pradžios supratau visai kitokią gyvenimo prasmę. Pradėjau suprasti, visai kitokias gyvenimo tiesas ir prasmes. Man svarbūs paliko draugai, nes supratau,kad bet kada galiu jų netekti- nes tarp gyvenimo ir mirties vienas žingsnis.
Galų gale pavasaris ir vasara buvo tobula poilsiui ir draugams, nors dar išeidavo viską derinti su SNT.

2010 ruduo viską pakeitė. Naujas SNT sezonas buvęs tokia triukšminga pradžia, rugsėjį vis dar veikė gerai, bet štai spalį viskas apmirė. SNT tapo RUNWAY Lietuva, ir juo buvo tik mėnesį... Vėliau blog'as buvo uždarytas. Tai vyko dėl to, kad mano gyvenime kai kas pasikeitė- aš įsimylėjau. Tai viską labai keitė, kompiuteris liko paskutinėje vietoje. Lapkritį, Gruodį svarbu buvo kiti dalykai :)
Visgi per žiemos atostogas, nusprendžiau,kad SNT vis dėl to reikia atidaryti- toks sprendimas kilo dėl to,kad atostogavau viena Vilniuje pas tetą, kurios per šventes ir taip nebuvo. Taigi likusi viena ir draugus bei kitą palikusi Mažeikiuose supratau,kad reikia SNT atgaivinti. Deja. Pasibaigus atostogoms ir grįžus namo ir vėl įsiliejus į nuostabią rutiną, blogas vėl apmirė nes jam paprasčiausiai neliko laiko. Gyvenau puikų sausį, linksmai leidau dienas, švenčiau gimtadienį. Vasarį šiek tiek viskas pasisuko, mano šeimoje įvyko šiokia tokia nelaimė, kuri mane visiškai nuplėšė nuo kompiuterio ir gan pasinėrusi į stresą- nusprendžiau blogą uždaryti.
Visa laimė, per vasarį viskas susitvarkė ir vėl buvau geros nuotaikos ko nors imtis. Pavasario pradžios proga nusprendžiau blog'ą vėl atgaivinti... Vėl nesėkmingas bandymas. Vos atidariusi blog'ą dingau vėl kelioms savaitėms, nes vėl viskas pakrypo nenumatyta kryptimi- sunkiai susirgo mano močiutė. Taigi vėl pertūrėjau daug streso. Ir štai kai viskas susitvarkė, sužinojau pati,kad man šiek tiek nusilpęs organizmas ir prisidėjo mažakraujystė.

Taigi, pagaliau nusprendžiau čia viską baigti. Gyvenu gerai,o dabar ir laimingai. Nebenoriu į savo gyvenimą painioti nei šio blogo nei stardoll'o.
Tai man laimės nebeneša. Ir man visai nesvarbu, kokie bus komentarai po šio pasisakymo.

Vakar su Zenonu bandžiau suskaičiuoti geriausius patirtus dalykus per 4 pukenijos gyvavimo metus. Suradau vos du. Daugiau viskas buvo bloga, šmeižiantys dalykai, blogos nuotaikos ir nervai.

Anketą pardaviau už 50 litų. Vakar gavau laišką su pinigais ir anketa teisėtai jau priklauso kitam žmogui. Išties jaučiuosi labai gerai, tarsi nusikračiusi didelės naštos.
Ką daryti su blogu nežinau, galbūt kam nors jį dovanot,atiduot ar galų gale parduot?
Tą dar pasvarstysiu. O dabar aš gyvensiu taip kaip senai turėjau, ir jokios prievolės manęs daugiau nestums prie kompo. Galų gale facebook'ą pasitikrint galiu ir telefone... O daugiau bendrauti ir smagiai leisti laiką brangieji reikia ne prie kompo, o su draugais gryname ir šiltame ore.

Visiems linkiu suprasti mane, atitrūkti nuo stardoll'o, būti mylimiems ir mylėti, smagiai leisti laiką, būti gryname ore, patirti daug nepamirštamų įspūdžių ir tiesiog būti laimingiems.
Linkiu linksmų Velykų, gerai užbaigti mokslo metus ir pasidžiaugti paskutiniu artėjančiu mėnesiu mokykloje- nes tas mėnuo pats geriausias :)
Keliaukit, fotografuokit įvairias akimirkas. Būkit laimingi. Geros vasaros ir geros kloties.
Vis dėl to laikas su jumis buvo geras, pamokantis. Daug ko išmokau... Išmokau priimti kritiką, tapau ironiškesnė, atsparesnė... Tuo pačiu ir gyvybingesnė bei pasitikinti savimi ir savo sprendimais.


Na,o aš su "SNP" blogu pasirašiau "kontraktą" kuris vadinasi "Pukenija.Pabaiga". Tai bus temų ciklas, 10 ir daugiau mano interviu, kuriuose atsakysiu į visus senai rūpimus jums klausimus, atskleisiu populiarumo ir savo skandalų šydą, papasakosiu tiesas ir pan. Taigi naujienas sekite "SNP. Ir pirmasis mano interviu ten jau pasirodys greitai :)

VISO! :*

Ir baikime viską su tokia daina... Nežinau, man ji kažkaip kelia prisiminus ir gerą ir nuotaiką :D


Ieva.

58 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Dabar aisku kodel ieva tokia isiblaskius rudeni paliko- meileee :DDDDDDDDDDDDDD

Rūga.* rašė...

ačiū už visą informaciją! ir sėkmės tau... :) malonu buvo bendrauti tuos kelis metus, tikrai fainas žmogutis esi. :}}}

Ieva rašė...

Nėrą už ką :)
Tu irgi nuostabi pana :)*

Anonimiškas rašė...

Kas tas gaidys kuris iš musu ieva ateme???
uzmust noriu ji dabar :DD

Rūga.* rašė...

dėkavoju :DDD

Ieva rašė...

Anonimai aršūs... :D

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Kad ir kaip gaila,kad palieki mus,bet sėkmės:)
Tikriausiai teks skaityti Vasara ant bėgių iš naujo:(

Ieva rašė...

Vasara ant bėgių ketinu rašyti antrą dalį.
Vėl vasarą. vėl "Vasara ant bėgių" naujas siužetas, jau sukasi mano galvoje./

Anonimiškas rašė...

Labai liūdna, kad palieki stardoll'ą ir SNT. Nors tavęs nemėgau, bet pasakysiu tiesą - tu stardoll'e tapai tokia populiari, kad daugeliui lietuvių tapai tarsi stardoll'o dalele, atrodo, kad stardoll'as be tavęs ir šio blog'o taps toks niūrus, neįdomus. Gal dėl tų tavo projektų ar nuostabių pranešimų? O gal dėl skandalų? Nežinau. Bet 5 metai stardoll'e išties daug. Džiaugiuosi, kad sugebėjai mesti, nors mažai kam tai pavyksta, ypač tiek daug metų jį žaidžiant.

Dėl blog'o - siūlau jį atiduoti tam, kas juo rūpinsi, rašys, tam kuo tu pasitiki. Ir SNT vėl suklestės, nors pukenijos nebebus... Šiaip labai džiaugiuosi, kad SNP pasirodys 10 tavo interviu, bus įdomu skaityti ir gal kada nors prisiminti, kad buvo tokia pukenija, kuri bent man padarė stardoll'ą įdomesnį. Kai tiesiog nebūdavo ką veikti, įsijungdavau SNT ir tie nusotabūs straipsniai pradžiugindavo mano širdelę...

Linkiu tau daug laimės. Pralesik laiką prasmingai, ne prie kompiuterio, kaip daugelis iš mūsų. Nors, kad ir kada nuspręsi grįžti, mes tavęs lauksim. Sėkmės tau, Ieva! :)

Ieva rašė...

Ačiū, ir pataisau- 4 metai. Nors oficialiai pukenijos gimtadienis turėjo būt balandžio 30 dieną (užregistruota)
Tai pardavus anketą pagalvojau- "Blt net gimtadienio nesulaukiau" :DD
Bet šeip jei sudėtume metus be pukenijos tai tikrai išeina 5 metai.

Ačiū už nuoširdų linkėjimą.

Anonimiškas rašė...

Ieva išeina į penciją !
Džiaugiuosi dėl tavęs. Sekmės :)

Anonimiškas rašė...

Pasiilgsiu ;( Kaip liūdna pasidarė..

Emic:) rašė...

Dėkui tau už visus straipsnius, už tavo egzistavimą ir šio blogo sukūrimą! Velniop visus įkvėpimo dingimus, pažiūrėk kokiu didžiu blogu tapo SNT! Kažin, ar yra dar toks skaitomas lietuviškas blogas. Esu laiminga, kad kažkada ir aš pabuvojau šio blogo dalelyte, rašiau čia... :)

O tau – sėkmės. Manau, kad savo kelią link profesionalios žurnalistės tu jau pradėjai. Ir sakyčiau, startas neblogas. :) Jei kada ieškosies darbo, gali net gi rašyti, kad rašei tokiame bloge, kuris buvo nepaprastai lankomas. :D

O dėl įkvėpimo... Įkvėpimas priklauso nuo tekstą skaitančio žmogaus. Pagyrimas – pastumėja pirmyn, tarsi šaukte šaukia, jog turi parašyti straipsnį, o idėjo pačios ateina į galvą. O kada visi gerb. prof. Smegeniai pradeda reikšti savo nepasitenkinimus, pasipiktinimus, mat jiems blusa ant ekrano užšoko – įkvėpimas pradingsta. O tada, dingsta visos idėjos. Tada viską pablogina noras neuvilti skaitytojų. Galvoje pasirodo kažkur matytos mintys. O to visi gerb. prof. Smegeniai ir laukia. Laukia to momento, kada galės klykti, jog nukopijuota idėja, matyta, nuvalkiota, nukopinta nuo interneto. Tada brūkšteli atsisveikinimo laiškelį ir šalinies nuo rašymo... Tik didelis egoistas ir cinikas gali atsilaikyti. Tokių žmonių mažai. Be to, tai neūgdoma, o įgimta...

Džiaugiuosi, jog pažinojau tave. Būdavo smagu pasirašinėti. Kiek gaila, kad palieki Stardoll, bet tuo pačiu ir esu laiminga, kad žmogus uždarys virtualiojo pasaulio duris ir užuos gaivų, kvepiantį realų pasaulį. Kuris iš tikrųjų yra įspūdingesnis nei realus gyvenimas (tiesą pasakius, jei kažkas iškeltų idėją panaikinti tokį dalyką kaip internetą, sutikčiau. Tai nublankina visus gyvenimo džiaugsmus, prasmes, ir atitraukia nuo tikros, nevirtualios laimės...).


Žodžiu, apibendrintai – linkiu tau visko – laimės, sveikatos, senų draugysčių įtvirtinimo, naujų, naudingų pažinčių, meilės bei visko kito, kas realiame gyvenime yra nepaprastai gražu ir gražina tavo asmenybę, sužadina tavo išskirtinumą, žavumą.

Ieva rašė...

Ačiū :)*
Tu buvai tokia,kuri visada turėdavo ką man pasakyt... :)
Už tai tave gerbiau ir gerbiu.

Vikit14 rašė...

Sekmės gyvenime.. Gryna tiesa pasakei, net uz sirdies patrauke ;DDDDDDDDDD
Geru ir istikimiu berniuku ;DDDDD
Bei sveikatos. ;]]]]

Anonimiškas rašė...

Sėkmės gyvenime, pasiilgiu tavo straipsnių ir šito blogo, kuris atsirado tada kai aš pradėjau žaisti ir buvo iki tol kol mečiau stardoll.

Anonimiškas rašė...

Aš sakau iki Pukenijai.. :) Būsiu optimistas ir Ievai to dar nepasakysiu, tikiu, kad mes dar pačiatinsim per skype :D

Z (tingiu jungtis savo google sąskaitą)

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Manau butu geriausia bloga atiduot -LimitedEdition :)

gabija rašė...

Linkiu tau visko ko gerausio Ieva!

Rūta.;* rašė...

Linkiu visa ko geriausia, tikiuosi nedarysi daugiau klaidų :)

Olivia rašė...

šaltais rudens ir žiemos vakarais buvo smagu įsijungti SNT..vasarą, užsipylus arbatos ryte skubant į lauką perskaityti straipsnius..buvot pačios geriausios/i ir vis tiek nemanau,jog kas pasieks tai ką tu pasiekei,Ieva. Ačiū tau už viską ką davei,tada kai visi intensyviai žaisdavom stardoll, o dabar lyg ir užaugom,mūsų 'era' kaip ir baigėsi,prasideda nauja - nauji žmonės,o mes,lyg ir pasitraukiame. Didžiausios sėkmės tau gyvenime - būtinai rašyk vasarą ant bėgių,ir šiaip neužmiršk mūsų.Parašyk kokį straipsnelį 'vasaroje ant bėgių' kaip tau sekasi,ir mes tikrai užbėgsim paskaitinėti:)*

Anonimiškas rašė...

BALIUS BAIGTAS KURVOS NAMO!

Olivia rašė...

pati tu kurva ir dink iš čia jeigu kas nepatinka

Anonimiškas rašė...

ne tau sakau ubage ;D

Anonimiškas rašė...

Dieve, tie, kaip emicilė sakė - profesoriai smegeniai, baikit varyt ant kitų. Ieva bent jau paaiškino kodėl palieka ir mūsų visaip nevadina, kaip kai kurie anonimai. Turėtumėt proto, tai tokių žinučių nerašytumėt, matyt, nepatienkitintos savo gyvenimu, tai ant kitų anonimu būdamos varot. ;]

Viiktorija :* rašė...

Oho,matau,kai tik Ieva nusprendė VISKĄ mest,mielieji Anonimai jau ir pasiilgs blogo,straipsnių...Net juokinga daros...

Ieva,gerai kad taip nusprendei.Atrodai mielas žmogutis.Linkiu tau sėkmės,meilės ir viso geriausio! :)

Dominyka ♥ rašė...

Tu puiki, visuomet tave prisiminsiu tik labai gerai. Esi lyg ir neatsiejame stardoll dalis man, o dėl blogo manau jį reiktų atiduoti Z.
P.S. labai laukiu Vasaros ant Bėgių antros dalies. Bus smagu prisiminti tą vasarą kai buvau laabai įsijautusi į šį tavo pasakojimą.
Sėkmės tau Ieva!

Anonimiškas rašė...

Na, aš kaip visi liūdžiu, dėl to, kad pukenijos-Ievos stardoll'e nebebus. Tačiau dėl blog'o atidavimo -limitededition nepritariu. Nemanau, kad jis tinkamai jį išlaikys. Prisikviestų visokių piračių, vampyrių ir elenyčių ir blog'ą paverstų visišku chaosu. : }

Olivia rašė...

turtingesnė už tave visomis prasmėmis:))

Agnė rašė...

Ištikru aš džiaugiuosi del tavo sprendimo. Aš manau kad tu padėjėi tašką . Niekas tokio papuliarumo kaip tu nepasieks . Blogas- jis buvo nuostabus. Tu turėjėi usispirima į anonimus regavai šaltai . To ir reikėjo blogui . O tie nepavykę atidarau ir uždarau nieko tokio :)

Ieva , neteko bendrauti bet gerbiu tavę!:)

Agnė - Gabi_118
(Paskira tingiu isijunkt ;D )

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
♥..Виктория/ViKtoriJa..♥ rašė...

:DDDD Aš norėčiau surasti toki ***** žmogų guris nusipirktu anketą už 50 Lt. ;DDDDDDDDDDDDDDDDD
Gera žmogu radai ;D

Terėė rašė...

Na, šiaip anketoj virš 700 sp, daug DKNY, LE ir kitų brangių rūbų, taigi kaina gera.

Terėė rašė...

7000 sp*

Anonimiškas rašė...

koks lopas gali pirkti anketą už 50 lt? turi būti visiškas debilas..juk tai..realūs pinigai..ir nemaži. O čia,sumokėjo už paveiksliukus.KAŽKIENO NUPIEŠTUS PAVEIKSLIUKUS.Ir dar svarbiausia,kad iš jų kažkada išaugs.

Anonimiškas rašė...

Nu ka, o aš nesakysiu :Gaila kad palieki blogą ir sd" nes išties esi dar vienas protingas žmogus kuris suprato kad gyvenimas tai ne kompas : )
O dėl blogo, sakyčiau, jei ir neatiduosi niekam, tai jo bent neištrink. Gal kažkada KAŽKAM užeis noras paskaityti straipsnius iš senesnių SNT laikų. : )

Anonimiškas rašė...

Su šv. Velykom visus ;)*

Rūga.* rašė...

ir tave :)

Anonimiškas rašė...

As niekada tiek daug neparasyciau kaip tu parasiai... :O Ziauriai ilgas pranesimas... :O

Anonimiškas rašė...

Kiek kartu SNT jau atsisveikino ? : DDDD

JustinaLion rašė...

O man visai negaila, kad ji išeina. Ji susiprotėjo, kad stardoll'as neamžinas, todėl labai palaikau tave Ieva, sėkmės tau gyvenime :)

Eeeeh rašė...

Na ,o aš gal duodiu kiek kitokį patarimą - neatiduok SNT niekam.Tiesiog palik jį ramybėje.Ištrink jį.Ir iš savo galvos ,ir iš interneto platybių.Manau ,dabar ,kai išaugai iš tos paauglystės supranti ,jog visa tai buvo mažų mažiausiai kvaila.Laiko gaišimas.Nepalik šio blogo.Kuo daugiau žmonių jį skaitys ,tuo daugiau laiko sugaiš sėdėdami prie stardoll'o.Ir pagalvok apie rašytojus! Gi kiek jie daug galėtų nuveikti daug naudingesnio nei šitaip gaišti laiką.Taip ,galbūt atsiras tokių ,kurie "pasmerks" mano patarimą ,bet aš jau senokai atsisakiau stardoll'o ir šio blogo ,tad galiu drąsiai sakyti - tai nebuvo verta mano paauglystės laiko.

Tikiuosi priimsi tinkamą tau ir kitiems sprendimą. ;)

Anonimiškas rašė...

Nors ir kaip noriu, kad SNT veiktų vėl, bet iš dalies pritariu "Eeeeh". Blogo neatiduok niekam, nes kai jį skaitysime, stardoll'as bus įdomesnis ir prie jo praleisime savo brangų laiką. Tačiau SNT neištrink. Bus įdomu paskaitinėti senus "SNT pakilimo laikų" straipsnius :)

Anonimiškas rašė...

NEPALIK MŪSŲ :(

Vasarė rašė...

Šiaip, Tavęs, Ieva, nemėgstu (neįsižeisk, tiesiog kažkokia principinė antipatija), bet šiuo tavo laišku labai džiaugiuosi, nes pagaliau viską PAAIŠKINAI. Anksčiau mane kankindavo klausimas kodėl viskas taip, kodėl toks chaosas, atidarinėjimas-uždarinėjimas. Džiaugiuosi sulaukusi paaiškinimo.

Anonimiškas rašė...

"Tebebuvau Vaikas kuris virto asmenybe."

Drąsu.

Paslaptingoji... ♥ rašė...

O aš patarčiau blogą pasilikti. Gi po kokių 6 metų bus įdomu pažiūrėti ką veikei, kokios buvo tavo mintys anksčiau :)

Anonimiškas rašė...

Deja, SNP tu neatskleidei to viso šydo. Tai kam skelbi? O kitame straipsnyje jau rašai "mane ji užknisa, nedovanojaujai tokios dovanos). Ach, tu, neapsisprendele... :DD

Directioner ♥ rašė...

Oh... Tu gerai rašei ;( Faini straipsniai buvo.... ;((

Anonimiškas rašė...

Kodėl ištrynei kelis savo paskutiniuosius pranešimus ir uždėjai seną SNT foną? :|

Anonimiškas rašė...

jo rimtai,kodėl?

Anonimiškas rašė...

Ačių dievui, vikas pagaliau baigėsi. gero gyvenimo tau, Ieva :*

Ugnė rašė...

Nors niekas neskaitys, bet vistiek... noriu ir aš pasireikšti :)

Man smagu čia kartais užskuti. Vos prieš kelias dienas mečiau stardollą. Ne taip jau ir seniai. Tačiau čia užsukus jaučiu tokią nostalgiją.. :) Tie auksiniai laikai, kai dar aš rašiau čia.. Kai turėjau kelis stardoll-best-friends... Laikai keičiasi, žmonės taip pat. Tačiau stardoll ir šis blogas manau liks daugelio atmintyje, ypač Ievos :) Linkiu visiems, ypač tau, Ieva, prisiminti šį blogą su džiugiais prisiminimais, užsukti čia, kada norėsis tarsi sugrįžti į vaikystę ir vėjavaikišką paauglystę... :)

Sėkmės tau. Tu esi labai ryžtinga, todėl tikiu, kad tau gyvenime tikrai pasiseks.. :*

Kar♥lė rašė...

Kaip atsitiko taip atsitiko :)

Anonimiškas rašė...

Nu Ievaaaaaaaaaa, maldauju padaryk kažką stebūklingo, kad SNT vėl gryžtų - visam laikui. Tu vienintelė kuri mane nustebina savo rašliavomis. Neapvilk, SNT yra pirmas ir paskutinis blogas kurį visi prisimins. Rašyk toliau.

Anonimiškas rašė...

ate ate, kalyte :***

Sunshine2 rašė...

pukenija grazink anketa, debyle tu.

Anonimiškas rašė...

Oi oi oi, kokia populiari ir skandalinga mūsų ievutė, taip, mums žiauriai įdomūs tavo išpindėję interviu ir visa kita. Pasikėlei ir vsio.

Stardoll